U bevindt zich hier: Sponsoring

Sponsoring

Als bedrijf, school, netwerk, vereniging of gewoon individueel kunt u Villa PiP een steuntje in de rug bieden. U kunt Villa Pip sponsoren met een financiële bijdrage maar ook donaties in natura zijn van harte welkom. U kunt denken aan het leveren van diensten zoals onderhoud aan ons pand, aan onze tuin of aan onze garage. Maar speelgoed, lesmaterialen en buiten toestellen (schommel, glijbaan, trampoline, etc) zijn ook van harte welkom.

U kunt ons ook steunen met ‘werken voor het goede doel’. Samen met uw team komt u dan een dagje werken bij Villa PiP. Goed voor de teamspirit en mooi om mee naar buiten te treden.

Sponsors krijgen een naam- en logovermelding op onze website en extra aandacht op onze Villa Pip Facebook pagina. Daarnaast heeft sponsoring nog een aantal voordelen.

• Fiscaal voordeel
  • Free publicity
  • Aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring? Neem dan contact met ons op.